About meee!

Jag träffade min American dream under studier i USA, vi gifte oss den 20 maj 2010. Men vi slog klackarna i taket med klänning och ringar först den 17 juli 2010. Nu har vi flyttat från Atlanta, Georgia till Birmingham, Alabama.

Casey (aka Sockerbiten) är i Law School och jag arbetar på ett muckjobb utan lön utan lever på dricksen. Söker nytt arbete och försöker förstå varför ingen vill anställa en sådan klippa som mig! Jag är bitter över min arbetssituation men lycklig in i benmärgen över att jag får vara med Casey varje dag och att distansförhållandet är över!

Vi har en hundvalp, en R-Ridgeback. Världens sötaste men hon kallas även The DevilDog här i bloggen. Ett välförtjänt namn.

Annars handlar bloggen mest om alla ständiga kulturkrockar, CrossFit, psykbryt och inte allt för sällan om hemlängtan till nära och kära.

Har ni frågor eller funderingar så hör gärna av er!

Annonser
 1. #1 av Sophie på 25 augusti, 2010 - 13:28

  Hej!

  Grattis till bröllopet. Hittade din blogg när jag googlade runt lite. Jag från sthlm och är i samma situation som dig, eller som du hade tidigare, distansförhållande med en amerikanare, han är 6 år yngre och framtiden mer än spännande ut. Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig och få utbyta erfarenheter.

  Mvh
  Sophie

  • #2 av Linnéa på 25 augusti, 2010 - 15:34

   Men vad roligt! Stor grattis till att ha hittat kärleken. Min sockerbit är 4 år ynge än vad jag är. Något jag gärna undviker att tänka på 🙂

   Maila gärna på geiger.linnea@gmail.com

 2. #3 av Charlotte på 10 oktober, 2010 - 01:05

  Hej och grattis till bröllopet och välkommen till Alabama! Själv har jag inte heller bott här särkilt länge, och återvänder till Svedala nästa sommar. Men vi bor i staden söder om B-ham = Montgomery och klagar du på Birmingham så är Montgomery sju gånger värre… Är här med make och barn med makes arbete. Själv är jag ”hemmafru” ha ha ha.. Men skönt väder är det iaf och njuter av ledigheten måste jag ju göra. Kul att läsa din blogg och det du skriver om Alabama är högst igenkännande… *ler*
  /Charlotte

  • #4 av Linnéa på 10 oktober, 2010 - 07:33

   Hej!
   Oh vad roligt att höra att det finns en hel svensk familj i närheten! Jag förstår dock hur tråkigt Montgomery måste vara om det är 7 ggr värre än B-ham. Vädret är toppen och det är skönt att vara hemmafru denna tid så man kan justera sig efter allt annat utan att känna press ifrån ett jobb.
   Nu ska jag sätta mig läsa din blogg!

 3. #5 av Susann på 8 december, 2010 - 14:46

  Hej!

  Hittade din blogg via Desiree’s blogg. Jag bor ocksa i Birmingham, sen 11 ar tillbaka med min man, vara tva underbara barn, och var lille lurvige, standigt hungrige hund, Winston (och ja, jag kor Volvo ocksa;) )
  Du far garna hora av dig om du vill traffas, bara snacka, eller har fragor om ”whatever” om Birmingham.
  /Susann

  • #6 av Linnéa på 9 december, 2010 - 21:58

   Hej Susann! Vad roligt men en annan svensk, jag trodde nästan att jag var ensam. Jag skulle gärna ses någondag om vi kan få ihop det! Har du bott här i 11 så måste du ha en massa bra insider tips om bästa maten och bästa ställerna att shoppa på!

   Vi hörs! Stor kram

   • #7 av Susann på 21 december, 2010 - 14:36

    Jag ses jatte garna! Vi kan val forsoka fa till nat efter jul och nyar. God Jul pa dig sa hors vi snart. Min email ar susse74@yahoo.com.

    Kram Susann

 4. #8 av cessie på 17 december, 2010 - 21:34

  Åh vad kul att hitta en till USA bloggerska:-) Jag kom precis hit från vimmelmamman och ser jag mot att ta del mer av din blogg for sure!!

 5. #9 av Alex på 1 januari, 2011 - 21:44

  Roligt att hitta svenskar i USA!!!
  Gott nytt år & god fortsättning önskar jag fina dig kram

  • #10 av Linnéa på 1 januari, 2011 - 23:03

   Hej Alex! Välkommen till gänget!

 6. #11 av Anna på 6 januari, 2011 - 23:36

  Hej!

  Tankte jag kanske skulle ge mig till kanna. Laser din blogg ibland och skrattar ratt ofta. Jag ar ocksa svensk i USA med amerikansk make, fast jag kom hit i Augusti. Kul att lasa om fler svenskar i USA.

  • #12 av Linnéa på 7 januari, 2011 - 10:09

   Hej Anna!
   Vad roligt med en till utlandssvensk! Vart i USA bor du?

   Jag försökte läsa din blogg men den var låst. Hoppas att du har det bra! (är ni klara med visumprocessen)?

   • #13 av Anna på 7 januari, 2011 - 14:02

    Woops. Joda bara bra. Bor i Washington. Skicka ett mail till mig annateig@gmail.com sa bjuder jag in dig sa du kan lasa om du vill. Arbetstillstandet ar klart och pa vag…vantar fortfarande pa beslut om green cardet.

 7. #14 av sofiawestin på 3 februari, 2011 - 05:54

  Hej Linnea! Försökte hitta din email adress här men det gick inte bra så det får bli en kommentar i stället. Jag ska gifta mig till sommaren och har hittat en klänning vid märket Casablanca, men den finns inte i England, så jag tänkte beställa den från USA. Det jag undrar är, hur är det med storlekar? Jag har fått för mig att en size 6 US är som en storlek 36, europeisk standard….stämmer det?

  • #15 av Linnéa på 3 februari, 2011 - 21:49

   hmm, jag vet inte om det är så med storlekar, kolla in denna site http://goeurope.about.com/cs/shopping/l/bl_clothes_size.htm.
   En sak du bör tänka på är att beställa en strlk större. Jag är vanligtvis en 0+2 i storlek men min Casablanca klänning är en 4a!! Kolla med dem du köper den av. De är sååå vackra klänningar!

 8. #16 av Hanna på 9 mars, 2011 - 08:27

  Hej Linnea,

  Jag heter Hanna och jag har följt din blogg i snart ett år. Hittade dit via just bröllopstorget och fastnade för ditt fantastiska skrivande. Har kommenterat någon gång men oftast bara läst.

  Nu är det så att jag och min sambo snart skall gifta oss, bara veckor kvar. Vi är studenter och vi har barn, därav blir det ju inget extravagant bröllop men vi får det bra ändå. Men! Nu har jag gått till final i en tävling om en brudstyling, plus tärna och allmän bortskämning. Dvs något som jag bara kunnat drömma om tidigare. (Hade ju tänkt mig att låta tärnan kamma mitt hår typ och sedan vara nöjd…)

  Tävlingen går till som så att man klickar in på http://www.facebook.com/pages/Elite-by-Ulla-britts-h%C3%A5rdesign/154776361227433 och ”gillar”. Därefter kan man rösta genom att ”gilla” tre olika statusar. Jag är alltså Hanna Lindahl av dessa. Efter lördag så kan man ta bort sin gillning, för då är tävlingen avgjord.

  Jag undrar om jag snälla, snälla, snälla skulle kunna få be dig att lägga ut tävligen på din blogg? Och då med en uppmaning om att rösta på mig.

  Om jag skulle vinna kan jag självklart ge en bild på resultatet sedan som du får lov att lägga upp på bloggen som tack för hjälpen. För riktig styling och makeup på bröllopet vore verkligen en dröm som gått i uppfyllelse.

  Jag förstår dock om du inte vill, det är ju ändå dig bloggen handlar om.
  Tack ändå, oavsett vad. Och fortsätt skriva!

  //Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: